Jelenlegi hely

Hírek

Tavaszi kalászos fajtaajánlatunk 2016

A Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tavaszi kalászos (tavaszi árpa és tavaszi zab) tájékoztató ára végfelhasználók felé

nettó 97.000,- Ft/tonna zsákos kiszerelésben, gombaölő szerrel csávázva, telephelyen. Ez az ár megegyezik a Mezőmag-Agrárház Kft. végfelhasználói árával.

 

Fajta ajánlatunk:

Tavaszi árpa:      Tatum, Gesine, Xanadu

Tavaszi zab:        Scorpion, Poseidon

Rovarölőszeres csávázás igény szerint megrendelhető!

 

Tovább

Szentlőrinci Gazdanapok

2014. augusztus 8 – 10. között rendezték meg a már hagyományosnak nevezhető 21. Szentlőrinci Gazdanapok- at. A nagysikerű rendezvényen - amit 25300 látogató keresett fel  -  398 kiállító cég mellett a Mezőmag- Agrárház Kft. is képviseltette magát. Kiállító helyünkön számos látogatót fogadva Sümeghy Tamás területileg illetékes üzletkötő kollégánk mutatta be őszi kalászos vetőmag portfóliónkat, valamint aktuális műtrágya és növényvédő szer ajánlatunkat.

Tovább

Őszi káposztarepce fajtakísérleti eredmények

A május végi őszi káposztarepce bemutatón látott parcellák betakarítása és kiértékelése befejeződött.

Evvel kapcsolatban Blum Zoltán (ügyvezető, Rapool Hungária Kft.) gondoltait szeretnénk megosztani Önökkel:

 

Tovább

Őszi káposztarepce fajtabemutató

Május 29-én sikeres repce bemutatót rendeztünk a Rapool Hungária Kft. és a nagyvenyimi  Simon Kft. munkatársaival közösen. Blum Zoltán  a 40 éves Rapool  repcenemesítésének  eddig eredményeiről , további céljairól beszélt. Juhász Zoltán és Kulcsár Ildikó megemlékeztek a Mezőmag néven eddig eltöltött 25 évről, rávilágítottak piaci szerepükre a repce integrációjában.

Tovább

25 éve Mezőmag néven!

Anélkül, hogy túlzott ünneplésbe kezdenénk, röviden illik megemlékeznünk arról, hogy 25 éve működünk a Mezőmag név alatt. Történetünk három fontosabb időszakra tagolható:

 

Tovább

Megújult a honlapunk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy - a mai kor elvárásainak megfelelően- megújult honlapunk. A jól ismert arculat újszerű környezetben, aktualizált tartalommal várja az érdeklődőket.

A fejlesztés során törekedtünk az egyszerűségre, átláthatóságra és a mobiltelefononok/tabletek számára is optimalizált felület kialakítására. A tartalommal való megtöltés még egyes részeken folyamatban van, de úgy gondoltunk hogy már a jelenlegi állapotában is közzétesszük a weboldalt.

Reméljük meglévő és jelenlegi partnereinknek is elnyeri tetszését.

Tovább
Feliratkozás RSS - blogok csatornájára